söndag 27 mars 2011

Party in the USA

Har haft en underbar helg!

I fredags blev det utgång i New York City, vår första sen vi kom hit! Vi gick till ett ställe som heter Hudson Terrace som var mycket nice. Man tog hissen upp och de hade utsikt var över Hudson river och New York. Eftersom vi gick med en promotor fick vi inträde och drinkar gratis. Vi hade jättekul. Klubben stängde 4 och tåget hem gick först 8. Som tur är har McDonalds på Time Square öppet 24/7 så vi satt där två timmar innan vi satte oss på ett fik på Penn station.

Trötta som vi var skulle tåget självklart krångla. De hade skett en olycka längre fram så vi var tvungna att ta bussen. Dock släppte de av oss en station för tidigt så vi gick på igen och tog bussen från nästa station. Bussen tog oss till en station längre fram så vi åkte tåg sista biten. Vid 10 somnade vi i Julias säng för att gå upp klockan 12 och åka in till New York igen.

Vi åkte in för att träffa mina vänner från DC-området från orientation. Det var jättekul att träffa dem igen! Vi strosade runt i Chinatown och Soho innan jag och Linda tog bussen hem vid 8. Halv 10 slocknade jag i min säng.

Idag såg vi Ns uppsättning av Hairspray. Den var jättebra. Eftersom gruppen är äldre än Ks hade dom gjort hela showen precis som den är. De sjöng sångerna själva och allt! Hon som spelade huvudrollen var fantastisk, och bara 13 år.

Nästa helg blir de en dagstur till Philiadelphia, kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar