tisdag 17 maj 2011

Det märkliga släktet "amerikaner"

- Strumpor
  Underkläder finns överallt men strumpor är en annan femma. 90 % är lågt skurna, tubsockor är också ett populärt fenomen.

- Plastpåsar
  Älskar att de har återförslutsbara plaspåsar man kan använda mer än en gång.

- Tanka
   I New Jersey tankar folk åt en. Extra skönt på vintern.

- Kött
  Förvånandsvärt många familjer äter inte rött kött. Kyckling är vanlig dock.

- BIO
  Jag gillar att gå på bio här. Säterna är högre, skönare och kan lutas bakåt. Raderna sitter med höga mellanrum så även om personen framför är lång ser man utmärkt. Man har inga bestämda platser. Först tyckte jag inte om det, men eftersom salerna är så stora och aldrig fullsatta får man ändå bra platser.

- Bowling
  Man betalar per game och inte per tid. Positivt om man är många.

- Bilkörning
  Ett ord: Idioter.

- Toalettpapper
   Pappret är så tunt att det går sönder när man försöker ta det av rullen. När vi ändå är innte på toaletter så har alla offentliga toaletter automatisk spolning.

- Glass
   Finns många roliga smaker. Cotton candy, cookie dought och idag såg jag en ny smak; svamp bob.

- Könsfördelning
  Lite mer könsfördelnig än hemma. Många familjer skulle inte kunna tänka sig att ha en manlig au pair. Och jag har lagt märket till att det alltid är E som kör när han är hemma, även fast de tar M:s bil.

- Främlingar
   Älskar deras vänlighet mot främlingar! När jag är ute och går med hunden pratar jag alltid nästan alltid med minst en person.

- Vädret
  Så bortskämda med vädret. Vilka mesar! När jag jobbade på skolan i höstas var vi ute varje dag. Jag tror det var sammanlagt två dagar vi inte var ute på grund av vädret, och ni vet ju hur våran vinter var. För att demostrera: Mina barn äger inte ens regnkläder...

1 kommentar:

  1. haha! och så dumt med strumporna, man vill ju kunna ha converse utan att de åker ner över hälen :(

    SvaraRadera